Winactie boek ‘The Starch Solution’! Pay it forward!

Het boek The Starch Solution is een van de boeken die mij al twee jaar inspireert tot het maken van goede eetkeuzes. De mooie boodschap van The Starch Solution is wat mij betreft:

Gezond eten kan eenvoudig, verzadigend, betaalbaar, duurzaam en lekker zijn.

The Starch Solution is voor iedereen, maar vooral mensen met hartziekten en diabetes zullen waarschijnlijk snel verbetering merken. Omdat ik vind dat The Starch Solution in Nederland bekender moet worden, ga ik drie exemplaren van dit boek weggeven. Er zit echter een addertje onder het gras bij deze winactie.

starch-solution-book

Om het boek te kunnen winnen, moet je reageren op deze blogpost en in je reactie de belofte uitspreken dat:

“Indien het boek mij helpt om gezonder te worden, zal ik zelf ook drie mensen het boek cadeau geven.” (Dit kost je zo’n 30 in totaal via deze site).

Je mag reageren via Twitter, Facebook of onder deze blog.

Als The Starch Solution jou niet helpt en je bent er niet enthousiast over, dan mag je het boek terugsturen en bedank ik je voor de moeite. Ik wil met je afspreken dat je The Starch Solution wel een serieuze kans geeft: je leest het boek van begin tot eind en probeert het minimaal een maand. Deal? Je staat er niet alleen voor: dagelijkse ondersteuning kun je krijgen vanuit The Starch Solution Nederland op Facebook.

Je hebt zeven dagen om te reageren op deze blogpost. Volgende week rond deze tijd zal ik bekend maken wie het boek thuisgestuurd krijgt. Pay it forward!

Share Button
 • Ellen Weisbeek

  Ik doe graag mee met de winactie, dus bij deze: indien het boek mij helpt om gezonder te worden, zal ik zelf ook drie mensen het boek cadeau geven.
  Ik weet ook al de eerste kandidaten aan wie ik het boek cadeau wil doen, namelijk mijn ouders en dan met name mijn vader! Hij eet zich letterlijk dood, als hij zo doorgaat heb ik over vijf jaar geen vader meer… Ik heb daarvoor alleen wel een Nederlandstalig versie van het boek nodig, weet je waar ik die kan vinden (los van de winactie, ik wil het sowieso geven!)?

  • Hoi Ellen,
   Er is helaas geen Nederlandstalige versie van dit boek. In plaats daarvan zou je ‘Ik ben een planteneter’ van Boele Ytsma ( http://www.eetvoorjeleven.nu/2013/10/ik-ben-een-planteneter-net-als-jij-boele-ytsma-boekbespreking/ ) of ’21 dagen vegan’ van Neal Barnard (vertaald uit het Engels) kunnen geven.

   • Ellen Weisbeek

    Jammer, daar was ik al bang voor 🙁 Ik ga eens kijken naar deze boeken, dank!

    • @Ellen Je bent een van de drie winnaars. Stuur mij even een e-mailtje (zie de contactpagina) met je adres en je krijgt het boek zo snel mogelijk thuisgestuurd. Als het boek je aanspreekt, dan mag je ook ‘Ik ben een planteneter’ cadeau doen aan je ouders wat mij betreft ;).

     • Ellen Weisbeek

      Jeej, super bedankt! Ik ben echt heel benieuwd naar het boek, wil het al zo lang een keer lezen! En Boele’s boek ga ik ook aanschaffen, die geef ik met liefde door 🙂

 • maria clara

  Indien het boek mij helpt om gezonder te worden, zal ik zelf ook drie mensen het boek cadeau geven. Ik heb al een hele lange tijd van prikkelbare darmen. Mijn moeder heeft er ook last van en ik wil het boek dan ook graag aan haar geven. The starch solution heeft er namelijk voor gezorgd dat mn darmen veel rustiger zijn geworden, waardoor ik ook veel beter in mijn vel zit. Ik wil graag dat zij dit ook kan ervaren! 🙂

 • Bo van Nieuwenhuizen

  Hoi Michiel, ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar TSS, maar heb nog niet de tijd genomen het boek te kopen/lezen. Daarom wil ik graag meedoen met je actie. Ik beloof plechtig drie mensen blij te maken met het boek als het mij helpt!

 • Ester Leibbrand

  Ik ben er klaar voor. Na twee jaar bezig zijn met steeds gezonder eten ben ik nu ruim 1,5 jaar Vegan. Dat bevalt prima, en veel van mijn voeding bevat zetmelen. Het kan echter nog meer! Ik kijk zo uit naar een buikje vol met echt, verzadigend voedsel dat tegelijk mijn gezondheid en dat van mijn gezin, verbeterd. Een boek met recepten lijkt me geweldig voor mijn Starch Challenge! Ik ben graag een roeptoeter als het om gezond en lekker eten gaat en geef het boek graag aan een ander kado.

  • @esterleibbrand:disqus Je bent een van de drie winnaars. Stuur mij even een e-mailtje (zie de contactpagina) met je adres en je krijgt het boek zo snel mogelijk thuisgestuurd.

   • Ester Leibbrand

    Geweldig! Wat een verrassing en wat leuk dat ik dit straks mag doorgeven. Kan alleen de contactpagina niet vinden?

    • Helemaal rechts bovenaan.

     • Ester Leibbrand

      Op disqus? Ik ben hier niet bekend mee. Ik stuur wel een berichtje via FB, sorry 🙁

 • Blue-eye100 .

  Leuke winactie..!! Het lijkt me super om het boek te winnen. Sinds anderhalf jaar ben ik bezig met mijn gezondheid. Ik ben van vleeseter in 2014 naar pescotariër gegaan en ben nu zo ver om al het dierlijke uit mijn eten te laten. Ik zoek heel internet af naar vegan informatie en kom steeds weer uit bij The Starch Solution. Ook heb ik dit jaar al boeken gekocht van De Vega Revolutie en Puur Plantaardig en Ik ben een planteneter. Ik heb nog zoveel te leren en dit boek zou me ook enorm helpen..! 🙂
  Mocht dit boek mij helpen om gezonder te worden ga ik het zeker aan 3 mensen cadeau geven 😉 spread the word..!! ♥

  Gr. Silvia

  • @Blue-eye100 Je bent een van de drie winnaars. Stuur mij even een e-mailtje (zie de contactpagina) met je adres en je krijgt het boek zo snel mogelijk thuisgestuurd.

 • Pingback: Uitslag winactie boek 'The Starch Solution' - Eet voor je leven!()

 • Pingback: Nieuwe winactie The Starch Solution! - Eet voor je leven!()