Winactie boek ‘The Starch Solution’! Pay it forward!

Het boek The Starch Solution is een van de boeken die mij al twee jaar inspireert tot het maken van goede eetkeuzes. De mooie boodschap van The Starch Solution is wat mij betreft:

Gezond eten kan eenvoudig, verzadigend, betaalbaar, duurzaam en lekker zijn.

The Starch Solution is voor iedereen, maar vooral mensen met hartziekten en diabetes zullen waarschijnlijk snel verbetering merken. Omdat ik vind dat The Starch Solution in Nederland bekender moet worden, ga ik drie exemplaren van dit boek weggeven. Er zit echter een addertje onder het gras bij deze winactie.

starch-solution-book

Om het boek te kunnen winnen, moet je reageren op deze blogpost en in je reactie de belofte uitspreken dat:

“Indien het boek mij helpt om gezonder te worden, zal ik zelf ook drie mensen het boek cadeau geven.” (Dit kost je zo’n 30 in totaal via deze site).

Je mag reageren via Twitter, Facebook of onder deze blog.

Als The Starch Solution jou niet helpt en je bent er niet enthousiast over, dan mag je het boek terugsturen en bedank ik je voor de moeite. Ik wil met je afspreken dat je The Starch Solution wel een serieuze kans geeft: je leest het boek van begin tot eind en probeert het minimaal een maand. Deal? Je staat er niet alleen voor: dagelijkse ondersteuning kun je krijgen vanuit The Starch Solution Nederland op Facebook.

Je hebt zeven dagen om te reageren op deze blogpost. Volgende week rond deze tijd zal ik bekend maken wie het boek thuisgestuurd krijgt. Pay it forward!

Share Button